List of products by brand Lisa Parker

Lisa Parker is een wereldberoemde kunstenares die gespecialiseerd is in natuurtekeningen met een magische twist!   Al het kunstwerk van Lisa is met de hand getekend en volledig uniek.  Zoek de verborgen berichten die in Lisa's kunstwerken liggen.

Ik begon te tekenen zodra ik een potlood kon vasthouden. Tekenen en natuur waren mijn enige passies in het leven. Ik hou van de hele natuur, dus het was onvermijdelijk dat ik met de natuur ging werken of het zou tekenen. Ik begon oorspronkelijk in pastelkleuren en ging in aquarellen. Toen ik in een fotolijst werkte, ontmoette ik wijlen Mick Cawston, hij verklaarde dat mijn stijl beter geschikt was voor oliën, en stond er vanaf die dag op dat ik mijn schetsboek overal mee naartoe zou nemen. Hij marcheerde me zelfs naar een legervoorraad, zodat ik wat gevechtsbroeken kon kopen, zodat ik nooit een excuus zou hebben om mijn schetsblok niet te hebben. We schetsten overal !!! in de pubs, liggend op onze buik in de modder kijkend naar herten, deden we zelfs olieverfschilderijen met onze ezels ingeklemd in de riviermodder. Ik sloot me aan bij een paarden-tekengroep waar ik elkaar ontmoette, Malcome Coward, Barry Peckham en Colin Allbrook. Ik heb zoveel geleerd van het kijken naar zulke goed gevestigde aquarel- en oliekunstenaars die tekenen uit het leven en ik schrijf het grootste deel van mijn succes aan hen.

Het was een hele strijd om de kost te verdienen met schilderen, ik werkte 8 uur per dag en schilderde koppig 4 uur per dag, elke dag, vastbesloten om mijn techniek te verbeteren.

Ik heb verschillende klussen gedaan, winkeldisplays gebouwd, fotolijsten en zelfs olieverfdemonstraties gedaan. Mijn passie voor de natuur werd in deze tijd niet verwaarloosd, in het weekend werd ik uitgenodigd om de dierenverblijven te tekenen, de stokstaartjes die vroeger bijten! lol Ik was ook vrijwilliger bij het hondenvertrouwen en ik was altijd omringd door dieren.

Ik had zeker de financiële problemen van artiesten. Oliën waren zo duur en tentoonstellingen kosten een fortuin om aan te trekken, ik kookte aardappelen, pastinaak en wortels om grote soepen een paar dagen te maken, en vele een dag nadat ik tot 4 uur uitgeput was gebleven met het maken van bedrukte zakken, vroeg ik me af wat waar deed ik dit allemaal voor?

Ik raakte echt geïnteresseerd in de magische kant van dingen na het werken met Nemesis Nu, ik was hun oorspronkelijke kunstenaar, en we leerden een soort van samen over hekserij en de ware betekenis ervan, ik raakte gefascineerd.

Ik ging vrij recent weer freelance tekenen, maar nadat ik zo lang anoniem had ontworpen, moest ik inhalen en zonder een agent kon ik het me niet veroorloven om verlegen te zijn! Ik nam contact op met bijna iedereen die ik kon bedenken! :O)

Ik vind het geweldig om te kunnen tekenen wat me echt inspireert en ik heb zoveel geluk dat ik zulke krachtige steun van sociale media heb, waardoor ik me verder kan ontwikkelen.

There are 7 products.

Showing 1-7 of 7 item(s)